Martin Johansson säger i dagens Dagblad nej till ett nytt teaterhus. Jag har ofta kritiserat Martin Johansson för hans bristande förmåga att styra socialnämnden. Därför är det nu roligt att se att Martin visar politiskt omdöme och mod i denna fråga. Detta säger idag Magnus Sjödin ers. Kommunstyrelsen i Sundsvall.

– I dagens pressade ekonomiska läge håller jag med Martin att det är fel att satsa dessa enorma summor på ett nytt teaterhus. Kommunen måste inrikta sig på att först klara av att ta hand om våra barn, gamla och sjuka innan vi kan satsa på den här typen av projekt säger Sjödin.

– Man har under den senaste tiden undrat hur det står till inom socialdemokratin när Ewa Back ena dagen går ut och ber allmänheten om hjälp för att klara ekonomin och andra dagen går Margareta Johansson ut anser att vi skall bygga nytt teaterhus fortsätter Sjödin.

– Hoppas nu bara att Martin får med sig övriga inom partiet så att det blir ett slut på dessa dumheter och leka med pengar som man inte har avslutar Sjödin.